Ota parhaat opiskelijaedut käyttöösi!

Tee paras päätös hetkeen ja tilaa opiskelijakortti! Näin myös liityt Laureamkon jäseneksi!

Opiskelijakortti – tavallinen, maksuominaisuudella tai kansainvälinen ISIC-kortti

  • valmistusmaksu 15,10 € +  lukuvuosi 28 € / lukukausi 20 €, Laureamkon omat edut heti voimassa, mutta muut edut käytössäsi sitten, kun kortti saapuu, toimitusaika n. 4 viikkoa. Jos käytössä perinteinen opiskelijakorttia, voit ladata myös Frank Appin sen rinnalle.
  • Tilauksen jälkeen saat käyttöösi Frank Appin ja siellä olevan digitaalisen opiskelijakortin. Frank Appin lataat helposti App Storesta tai Google Playsta
  • Opiskelijakortilla ja Laureamkon jäsenenä varmistat itsellesi huikeimmat edut ja parhaan opiskelijaelämän. Suomessa lähes 800 opiskelijakortti etua ja ISIC-opiskelijakortilla noin 42 000 etua ympäri maailmaa. Tilaa kortti ja liity jäseneksi täällä.
  • Frank tarjoaa sinulle kaikki opiskelijakorttiedut Suomessa. Katso täältä lähes 800 opiskelijakorttietuasi, joihin olet oikeutettu opiskelijakortilla ja Laureamkon jäsenenä.
Tervetuloa opiskelemaan Laureaan

Laureamko on opiskelijoiden tukena ja vaikuttaa taustalla opintojen sujuvuuteen tukien Laurean opiskelijoiden hyvinvointia opintojensa aikana. Jokaisella kampuksella on sinua palveleva Laureamkon toimisto ja iloiset Laureamkon toimijat.

  • Pysyt perillä kaikista opiskelijakorttieduista, tapahtumista ja kaikesta mielenkiintoisesta tykkäämällä meistä Facebookissa, seuraamalla meitä Instagramissa @Laureamko ja tsekkaamalla Laureamko.fi -nettisivuja.

Tuutorisi

Laureamkon tuutorit haluavat myös toivottaa sinut tervetulleeksi Laureaan opiskelemaan! Tässä tuutoreidesi tervehdys!

Liity Hyvinkään kevät 2017 -ryhmään

Liity Leppävaaran kevät 2017 -ryhmään

Liity Lohjan kevät 2017 -ryhmään

Liity Otaniemen kevät 2017 -ryhmään

Liity Porvoon kevät 2017 -ryhmään

Liity Tikkurilan kevät 2017 -ryhmään

Opiskelijakulttuurista

Opiskelijaelämä on parasta aikaa – haalareissa!

Haalarit ovat opiskelijan univormu, asuste tapahtumaan kuin tapahtumaan. Haalareiden kanssa ei tarvitse varoa parhaimpien bilevaatteiden likaantumista, vaan jokainen likatahra on merkki hyvästä opiskelijaelämästä.

Laureassa opiskelijoilla on yhtenäiset haalarit, Laureamkon liilat. Ne kuvaavat laurealaista yhteisöllisyyttä ja lisää osaltaan me-henkeä. Väristä ja esimerkiksi Laurean tai Laureamkon logosta tunnistat laurealaisen missä päin tahansa Suomea opiskelijabileissä. Johtuen historiallisista syistä Laurean estenomiopiskelijat pystyvät hankkimaan tahtoessaan pinkit haalarit luokan omalta vastuuhenkilöltä.

Lue lisää haalareista!

Syksyllä 2017 tapahtuu

  • 6.9. Varjofuksiaiset (lukuunottamatta Hyvinkää)
  • 13.9. Varjofuksiaiset (Hyvinkää)
  • 20.9. Fuksiaiset

Fuksiaiset, ovat mahdollisesti jokaisen opiskelijan kaikkein unohtumattomin tapahtuma! Laureamkolla Fuksiaisten päivätapahtumaan kuuluu leikkimielisten tehtävärastien suorittaminen ympäri Helsinkiä ryhmissä. Päivätapahtumaa seuraa tietenkin huikeat jatkot jatkopaikassa. Pääkaupunkiseutua kauempaa tuleville järjestetään yhteiskuljetus paikalle ja takaisin.

Keväällä tulee myös legendaarinen RaflaRumba Appro -tapahtuma! Appro on tapahtuma, jossa kierrät Helsingin keskustan baarirasteja ja keräät ostoksista (myös alkoholittomat) leimoja…eli suoritat tutkintoasi! Approja järjestetään ympäri Suomea ja ovat isoimmillaan jopa 5000-päisiä tapahtumia. Tässä joitakin approtapahtumia: http://fi.wikipedia.org/wiki/Suomalaiset_opiskelijatapahtumat

Lisätietoa: Seuraa Laureamkoa Facebookissa, Instagramissa @laureamko ja kysy tuutoriltasi lisätietoa!

Liikunta Laureassa + Zone

Laureassa sinulla on useita liikkumis- ja treenaamismahdollisuuksia. Monella kampuksella sijaitsee muun muassa punttisali.

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian panostus aktiiviseen arkeen ja tulevaisuuteen.

Palvelemme kaikkien kolmen ammattikorkeakoulun opiskelijoita ja henkilökuntaa monipuolisesti ja edullisesti, tulevaisuudessa kahdeksalla kampuksella ympäri pääkaupunkiseutua. Ryhmäliikunta, palloilu, mailapelit sekä kuntosali- ja hyvinvointipalvelut –  kaikki ovat käytettävissä edullisella liikuntapassillamme.

Ryhmäliikuntatunteja on kaikentasoisille liikkujille yli 60 tuntia viikossa. Lisäksi laaja liikuntakurssitarjonta takaa sen, että löydät lajivalikoimistamme varmasti omasi.

Syys- ja kevätkauden liikuntapassi opiskelijoille 49e
Yksi kausi opiskelijoille 39e

Lisätietoja sekä ryhmäliikunta- ja kurssikalenterin löydät www.zonesports.fi.