Kun tilaat ensimmäistä kertaa opiskelijakortin itsellesi, liityt samalla opiskelijakunnan jäseneksi. Tilatessasi opiskelijakortin maksuominaisuudella postitetaan se suoraan kotiisi ja sinun täytyy tulla noutamaan korttiisi lukuvuositarra lähimmältä Laureamkon toimistolta tai Laureamko Shop -verkkokaupasta suoraan kotiin (huom. sinun ei tarvitse enää erikseen ostaa jäsenyyttä, vaan pelkkä toimitus).

Ilman maksuominaisuutta tilatut kortit haetaan suoraan Laureamkon toimistolta. Kun kortti on noudettavissa, Laureamko ilmoittaa siitä sinulle sähköpostitse.

Lataa ilmainen Frank App App Storesta tai Google Playsta, niin saat opiskelijakortin puhelimeesi! Ennen Frank Appin käyttöönottoa sinun tulee tilata perinteinen opiskelijakortti.

Tilaa opiskelijakortti netissä

Step 1 Siirry sähköiseen palveluun ja aloita opiskelijakortin tilaaminen. Tilausta varten tarvitset itsestäsi digitaalisen valokuvan (kuvan ei tarvitse olla passikuva, vaan tunnistettava kasvokuva riittää).

Step 2 Täytä sähköinen lomake ohjeiden mukaan ja valitse haluamasi korttityyppi.

Maksa kortti- ja jäsenmaksu käyttämällä verkkopankkitunnuksiasi tai sivustolla esitettyjä muita maksutapoja. Noin vuorokauden kuluttua tästä, voit aktivoida Frank Appin. Kortin teettäminen kestää n. 4 viikkoa lukuvuoden alusta. Opiskelijakortti kannattaakin tilata mahdollisimman pian, jotta saat sinulle kuuluvat edut pian käyttöösi!

Jäsenyyden uusiminen

Lukukausi- tai lukuvuositarrat uusitaan lukukausittain/-vuosittain Laureamkon toimistoilla tai tilaamalla ne kotiin Laureamko Shop -verkkokaupasta.

Muutokset jäsenyyteen

Mikäli opiskelijakorttisi on rikkoutunut tai hävinnyt tai siinä olevat tiedot ovat muuttuneet, voit tilata uuden opiskelijakortin. Sinun tulee maksaa vain kortin hinta (mikäli olet suorittanut jäsenmaksun jo aiemmin).

Jari Nuutinen

Asiantuntija, Jäsenpalvelut ja opiskelijakortit
0442877154