Liittyminen opiskelijakuntaan

Liity jäseneksi ja nauti elämäsi parhaasta ajasta palveluidemme parissa! Jäseneksi liittyminen on helppoa:

  1. Siirry verkkokauppaamme.
  2. Valitse myynnissä olevista tuotteista itsellesi sopivin jäsenyyskausi. Lukukausi on voimassa aina kuluvan lukukauden (syksyn tai kevät) ja lukuvuosi koko lukuvuoden ajan.
  3. Kirjaudu verkkokauppaan Facebook-tunnuksella tai aiemmin luomallasi tunnuksella. Jos et ole luonut vielä käyttäjätunnusta, voit luoda sen klikkaamalla “Luo käyttäjätunnus”.
  4. Tämän jälkeen valitse haluamasi jäsenyystuote ja täytä liittymislomake.
  5. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirry maksamaan valitsemasi jäsenyystuote. Ennen maksua voit myös jatkaa verkkokaupassa ostoksien tekoa ja sujattaa ostoskoriin myös haalarimerkkejä ja liput seuraavaan opiskelijatapahtumaan.

Jos sinulla tulee ongelmia jäseneksi liittymisessä, niin ota yhteyttä rohkeasti Niinaan, joka auttaa sinua asiassa.

Jäsenyyden uusiminen

Jäsenyys, josta todisteena opiskelijakortissa on tarra, uusitaan lukukausittain tai lukuvuosittain Laureamkon verkkokaupasta. Mikäli olet jo maksanut jäsenyytesi ja haluat vain uuden tarran, onnistuu tämä asiaoimalla joko toimistollamme tai verkkokaupassamme. Toimistojen aukioloajat löydät täältä!
Mikäli jokin asia mietityttää, ota yhteyttä rohkeasti chatissa tai laita asiantuntijallemme Niinalle viestiä.

Huom! Syyslukukauden 2018 ja lukuvuoden 2018-2019 tarrojen toimitus alkaa vasta viikolla 34. Tarraa ei lähetetä automaattisesti, vaikka jäsenyys olisikin uusittu, vaan se tulee noutaa toimistolta tai tilata verkkokaupasta tarran toimitus kotiin. Mikäli tarvitset esim. vaihtoon lähdön yms. takia tarran aikaisemmin, ole yhteydessä Niinaan (niina[at]laureamko.fi).

Kysyttävää? Niina auttaa!
Niina Leppälä

Asiantuntija,
viestintä, markkinointi ja jäsenpalvelut
0442877153